Skip to content
  Četvrtak 27 studenoga 2025
Najnovije
25. studenoga 2025.Advent u Samoboru: Na samo pola sata od Zagreba krije se najljepša adventska priča 25. studenoga 2025.Planirate li vikend u okolici Plitvica, znajte da je gastro ponuda izvandredna: Ovi restorani će vas oduševiti 23. studenoga 2025.Višestruko slavlje Novalje na Danima hrvatskog turizma 22. studenoga 2025.Pero Kuterovac: Sve je više natjecanja, a sve manje treninga, to uništava sportaše 21. studenoga 2025.Treba li Vjesnik nakon požara rušiti ili renovirati? 21. studenoga 2025.Od djevojčice iz Dubrovnika, preko trenerice olimpijaca, do doktorice znanosti i autorice sustava koji danas educira hrvatske trenere
  • Kontakt
Skitnice.hr
  • Putovanja
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Vodiči
    • Putopisi
  • Outdoor
    • Planinarenje
    • Nautika
    • Biciklizam
    • Skijanje
    • Ostalo
  • Gastro
    • Restorani
    • Recepti
  • Lifestyle
    • Intervju
    • Kultura
    • Wellness
    • Tech
    • Zdravlje
    • Ekologija
    • Aktualnosti
  • Sport
  • Životinje
Skitnice.hr
Skitnice.hr
  • Putovanja
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Vodiči
    • Putopisi
  • Outdoor
    • Planinarenje
    • Nautika
    • Biciklizam
    • Skijanje
    • Ostalo
  • Gastro
    • Restorani
    • Recepti
  • Lifestyle
    • Intervju
    • Kultura
    • Wellness
    • Tech
    • Zdravlje
    • Ekologija
    • Aktualnosti
  • Sport
  • Životinje
  • Kontakt
Skitnice.hr
  Gastro  Turkish Airlines uvodi novu čaroliju okusa u svoje jelovnike tijekom leta
GastroLifestylePutovanja

Turkish Airlines uvodi novu čaroliju okusa u svoje jelovnike tijekom leta

Tea Rožman SvedrovićTea Rožman Svedrović—16. svibnja 2023.0
FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail

Turkish Airlines jedan je od rijetkih zrakoplovnih prijevoznika koji svojim putnicima usprkos krizama i dalje osigurava sjajan kulinarski koncept tijekom leta. Kako bi se svaki putnik osjećao što bolje tijekom leta ova kompanija obnovila je jelovnike koji sadrže nove i još ukusnije obroke. Turkish Airlines vodi računa o baš svakom putniku. Stoga su novi jelovnici osim u poslovnoj klasi, također u ekonomskoj te na međunarodnim i domaćim letovima. 

S ciljem promicanja tradicionalne kuhinje, Turkish Airlines 80% proizvoda koje koristi u jelovnicima nabavlja od lokalnih proizvođača. Tako se na jelovnicima nalaze tradicionalni i sezonski proizvodi poput čaja iz Rize, kajmaka iz Afyona, med u saću iz Erzincana i mnogi drugi. 

Na tragu trendova zdrave prehrane (proizvodi na bazi bjelančevina, povrća, voća i s niskim udjelom ugljikohidrata) jelovnike svakodnevno pripremaju ponajbolji kuhari koristeći svježe i kvalitetne namirnice. 

turkish_airlines_nova_ponuda
Novi jelovnici Turkish Airlinesa
Više članaka

Otkrivamo glavni razlog visokih cijena nekretnina!

9. svibnja 2024.

Otočić San Marino domaćin koncerta u čast Olivera Dragojevića

25. srpnja 2025.

Tirana vrvi simbolima komunizma, od piramide pa sve do poznatih bunkera

1. listopada 2024.

O obnovljenom konceptu objedovanja tijekom leta, predsjednik uprave i izvršnog odbora Turkish Airlinesa prof. dr. Ahmet Bolat izjavio je:

– Kao nacionalni prijevoznik koji svojim gostima nudi najfinije okuse na svijetu kroz povlaštene koncepte, pripremili smo jelovnik koji sadrži tragove tradicionalne turske kuhinje i svjetskih kuhinja u našim obnovljenim jelovnicima. Ovim novim konceptom također smo pokrenuli prakse usmjerene na smanjenje upotrebe plastike i ambalažnog otpada u okviru načela održivosti Turkish Airlinesa. Dok našim gostima predstavljamo turske okuse, cilj nam je prenijeti naše papirnate kartice s jelovnicima na digitalne platforme radi održivosti, omogućujući budućim generacijama da također dožive te okuse. Nadamo se da će našim gostima svidjeti novi jelovnici i vjerujemo da ćemo zadržati vodeću poziciju u području gastro ponude tijekom leta. 

turkish_airlines_nova_ponuda
Turkish airlines nova ponuda jelovnika
Novi jelovnici

Za razliku od prethodnih ponuda, u novim jelovnicima ekonomske klase za doručak će se posluživati jela od jaja, domaći müsli i varijante sireva, a za ostale ​​regionalna jela uz svježe pripremljenu tjesteninu i roštilj.

Za usluge obroka u poslovnoj klasi dodaju se opcije domaće tjestenine, okruglica i špageta, s glavnim jelima kao što je Adana kebab pečen na drvenom ugljenu nakon ručnog mljevenja, riba na žaru i mnoga druga regionalna jela.

Uz to, od sada će se za doručak posluživati tri različita glavna jela, za razliku od dosadašnja dva. Ostatak ponude kao što su razne varijante palačinki i francuski tost također su dodane u jelovnik kako bi ga dodatno obogatili, a u novi jelovnik uključene su i zdravije namirnice za doručak.

Za goste poslovne klase u ponudi novih jelovnika nudi se i izbor domaćih mocktaila (bezalkoholnih koktela) i detox napitaka od zdravih sastojaka.

Kontakt

Fotografije: Turkish Airlines

FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail

Tea Rožman Svedrović

Festival knjiga i planina “Brdo knjiga” od četvrtka u Samoboru
Poljska jela koja će vas oduševiti
Povezani članci
  • Povezani članci
  • Više od autora
Lifestyle

Advent u Samoboru: Na samo pola sata od Zagreba krije se najljepša adventska priča

25. studenoga 2025.0
Gastro

Planirate li vikend u okolici Plitvica, znajte da je gastro ponuda izvandredna: Ovi restorani će vas oduševiti

25. studenoga 2025.0
Lifestyle

Višestruko slavlje Novalje na Danima hrvatskog turizma

23. studenoga 2025.0
Učitaj više
Odgovori Otkaži odgovor

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Pročitajte također
Lifestyle

Advent u Samoboru: Na samo pola sata od Zagreba krije se najljepša adventska priča

25. studenoga 2025.0
Gastro

Planirate li vikend u okolici Plitvica, znajte da je gastro ponuda izvandredna: Ovi restorani će vas oduševiti

25. studenoga 2025.0
Lifestyle

Višestruko slavlje Novalje na Danima hrvatskog turizma

23. studenoga 2025.0
Intervju

Pero Kuterovac: Sve je više natjecanja, a sve manje treninga, to uništava sportaše

22. studenoga 2025.0
Aktualnosti

Treba li Vjesnik nakon požara rušiti ili renovirati?

21. studenoga 2025.0
Intervju

Od djevojčice iz Dubrovnika, preko trenerice olimpijaca, do doktorice znanosti i autorice sustava koji danas educira hrvatske trenere

21. studenoga 2025.0
Učitaj više
Advent-u-Samoboru
Lifestyle

Advent u Samoboru: Na samo pola sata od Zagreba krije se najljepša adventska priča

restorani-u-okolici-plitvica
Gastro

Planirate li vikend u okolici Plitvica, znajte da je gastro ponuda izvandredna: Ovi restorani će vas oduševiti

dht
Lifestyle

Višestruko slavlje Novalje na Danima hrvatskog turizma

pero-kuterovac
Intervju

Pero Kuterovac: Sve je više natjecanja, a sve manje treninga, to uništava sportaše

vjesnik-pozar-sasa-perko
Aktualnosti

Treba li Vjesnik nakon požara rušiti ili renovirati?

klara-siljeg
Intervju

Od djevojčice iz Dubrovnika, preko trenerice olimpijaca, do doktorice znanosti i autorice sustava koji danas educira hrvatske trenere

    Copyright © 2025. Skitnice.hr by KUH@ADA
    • O nama
    • Uvjeti korištenja
    • Pravila privatnosti
    • Oglašavanje
    • Impressum